maanantai 24. tammikuuta 2011

Kirjoita hyvästä työnantajasta!


Monella meillä on tarinoita kerrottavanaan työnantajista – entisistä tai nykyisistä. Useimmiten kahvihuoneissa ja tuttavapiirissä kuuluvimmin kiertävät tarinat ovat kertomuksia ikävistä kokemuksista ja huonoista työnantajista. Tyypillisesti nämä kauhuesimerkit leviävät laajemmalle yleisölle helpommin kuin hyvät kokemukset.

Me Hyvä Työnantaja -tiimissä olemme yrittäneet kääntää ajattelua hieman epäsuomalaisille raiteille. Mitäpä jos ongelmien ja huonojen kokemusten sijaan lähtökohdaksi otettaisiin onnistumiset, ja koitettaisiin niitä tutkimalla ja suorastaan matkimalla saada asenteet, kuva suomalaisesta työelämästä ja työn tekemisen arki muuttumaan pikku hiljaa? Yritämme siis saada ihmiset kertomaan arvokkaita kokemuksiaan hyvistä työnantajista ja toisaalta yritykset huomaamaan, että näillä positiivisilla kokemuksilla on suuri merkitys liiketoiminnan kannalta. Työnantajaansa arvostava ja myönteisiä kokemuksiaan kahvipöytäkeskusteluissa jakava työntekijä on mille tahansa yritykselle arvokas resurssi. 

Jos sinulla on mielestäsi Hyvä Työnantaja, kirjoita ajatuksesi ylös ja osallistu kirjoituskilpailuumme. Kerro meille, millaisissa tilanteissa hyvä työnantajuus sinun työpaikallasi ilmenee. Kaikkien yhteystietonsa ilmoittaneiden kesken arvomme näppärän digikameran! Kirjoitusten tyyli ja mitta on vapaa. Katso tarkemmat ohjeet täältä.

Ei kommentteja: